08 March 2009

Lu Serang Gua, Gua Serang Lu Balik..!

Gambar-gambar dekat bawah ni adalah antara rentetan pertempuran antara pihak FRU dengan orang awam...

Korang tengok gambar pertama. FRU mula "serang" orang ramai dengan air kimia. yang BANGSATNYA, permit depa bagi, air kimia depa bagi, bom asap pun depa bagi. aku cukup tak paham. pergi berarak kene serang, duduk dalam masjid pun kene serang... sebab tu aku cakap polis CIBAI...!!!

Lepas depa sembur air kimia, depa tembak pulak dengan bom asap. masa ni aku kira-kira lebih dari 20 das bom asap FRU tembak. dalam kawasan masjid je lebih dari 20 das, lepas tu atas lebuhraya dekat-dekat 10 das. memang BANGSAT depa ni.

Korang tengok gambar dekat bawah ni baik-baik... perati dekat cermin belakang Kereta Pegawai JSJ tu...

Ambik kau...!!! sebijik batu sebesar buah kelapa telah didaratkan keatas cermin belakang kereta Pegawai JSJ. batu tu terus tembus cermin belakang dan terus bersenang-lenang atas seat belakang kereta ni. aku harap, batu tu reti pakai tali pinggang keledar... hahaha...

Drebar Pegawai JSJ ceoat-cepat lari keluar cari tempat perlindungan lepas terkejut cermin belakang dia kena "surprise" dekat orang ramai... depa ingat depa je reti bom, orang lain pun reti bom jugak beb... dalam hal ni 1-1 (satu sama - seri...!!!)

Geng-geng FRU ngan Polis pun start cabut cari tempat perlindungan bila orang ramai mula naik angin bila FRU start serang orang-orang dalam masjid dengan air kimia ngan bom asap.

Aku ingat samseng sangat, rupanya tau jugak takut bila orang ramai naik minyak..!

http://perisik-rakyat.com

No comments:



LYRIC

A blinding flash of white light
Lit up the sky over Gaza tonight
People running for cover
Not knowing whether they're dead or alive

They came with their tanks and their planes
With ravaging fiery flames
And nothing remains
Just a voice rising up in the smoky haze

We will not go down
In the night, without a fight
You can burn up our mosques and our homes and our schools
But our spirit will never die
We will not go down
In Gaza tonight

Women and children alike
Murdered and massacred night after night
While the so-called leaders of countries afar
Debated on who's wrong or right

But their powerless words were in vain
And the bombs fell down like acid rain
But through the tears and the blood and the pain
You can still hear that voice through the smoky haze

We will not go down
In the night, without a fight
You can burn up our mosques and our homes and our schools
But our spirit will never die
We will not go down
In Gaza tonight